Först av allt: Jag älskar att blogga. Jag gör verkligen det. Jag mår bra av att skriva, älskar responsen jag får och känner mig väldigt hemma med bloggande som koncept.
Sedan: Ravekommissionen är den bästa blogg jag någonsin haft - och jag har haft ungefär tjugo stycken. Jag får mycket respons, mycket pepp och många som ber mig blogga mer.
Därefter: Jag hatar verkligen blogg.se. Jag vill byta domän. Det är som att blogg.se hindrar mig från att blogga så ofta som jag vill, för så fort jag går in på den plottriga hemsidan mår jag illa och all inspiration dör ut.
Slutligen: Det finns ingenting jag hellre vill än att ha en bra blogg med nya inlägg och ett visst mått bilder.

Sammanfattningsvis: Om någon vet en bra domän så kommer Ravekommissionen förhoppningsvis reinkarneras någon annanstans. Ge mig tips. Var bloggar ni? Trivs ni? Passar det min sorts blogg?

 

 
^ Häromdagen när en tofs fastnade i mitt hår.
 
Klockan är 17.00. Simon sitter bredvid mig på gröngräset. Dagen började med chips framför en barnfilm, kattgos och tahinimackor, sedan missade jag min buss hem och träffade Simon istället. Som vanligt har vi inte brist på saker att prata om, vi fyller i varandras meningar och nickar instämmande till allt den andra säger. Vi pratar om känslorationalisering, mindfulness och om hur vi fungerar. Vi säger att känslor bara är känslor, att det gäller att aldrig döma sig själv för hårt. "Alla har bra och dåliga dagar", säger jag. "Och ibland har man en bra och dålig dag samtidigt" tillägger han.
Jag öppnar en Pepsi Max, tar tre klunkar och känner mig lugn inuti. Vi klarar det här, vi är bäst, och vi är båda två på väg uppåt i livet.
 
x
 
Klockan är 22.30. Människan jag ville prata med har försvunnit från chatten innan jag ens hann berätta hur ensam jag känner mig. Plötsligt loggar alla jag vill prata med ut exakt samtidigt, och ensamhetskänslan växer. Den sitter innanför revbenen, mellan mina lungor, och den känns så tung att jag får fysiskt ont. Jag skriver till människor jag sällan pratar med, människor jag vet alltid gör mig glad. När Simon loggar in ber jag honom berätta vad vi sa idag, påminna mig om det där jag inte kan tänka själv just nu.
Känslan minskar. Den avtar inte helt, och jag känner mig fortfarande ensammast i Sverige, men den går att kontrollera. Den kommer att gå över.
 
Varenda liten känsla är okej. Alltid. Alla känslor du skäms för, alla känslor du försöker gräva ner under lager-på-lager av leenden, alla känslor som du tycker att du överdriver - de är okej. De är faktiskt bara känslor. Känslor kan få en att må hemskt, men de kan inte skada en.
Jag klarar att hantera den här känslan av ensamhet, även om det inte känns så. Jag är stark nog. Jag får känna så här. Det är inte konstigt. Många människor känner sig ensamma under de här omständigheterna.
 
 
Det här är jag, och jag klarar av att ta hand om mig själv.
Det var länge sedan jag tipsade, så nu ska jag snabbtipsa om en massa saker!
 
Bästa filmen ifall det börjar regna:
 
 
Kikis expressbud! Den handlar om Kiki, en trettonårig häxa som beger sig ut i världen för att hitta sin plats. En jättefin film om att tro på sig själv, inte tänka det värsta om andra människor och om att få nya vänner. Hennes katt Jiji är så rolig att jag blir avundsjuk.
 
Bästa shortsen i värmeböljan:
 
 
Jag fick shortsen på bilden, och de här shortsen, av Casper när de var på rea. Båda är hur sköna som helst, svala, korta men inte visa rumpan-korta... ah, det enda negativa är väl att de inte är så mensvänliga eftersom de är vita :/// Men men, jag har blå shorts också! Inte lika kul men fyller sitt syfte och är lätta att matcha snyggt. *fashionista*
 
Bästa solstolsläsningen:
 
 
Sagan om is och eld, a.k.a. Game of Thrones-böckerna! Jag vet att jag är sjutusen år efter alla andra, men jag trodde verkligen att jag skulle hata Game of Thrones eftersom de är 1 - hajpade som attan och 2 - sådana böcker som följer en massa olika karaktärer samtidigt. En dag för typ två veckor sedan fick jag dock för mig att ge dem en chans, och jag läste ut bok nummer ett på några dagar... Borde inte ha väntat med andra ord. Är inne på bok nummer två nu, men är lite orolig över att inte få tag på de resterande böckerna på engelska och tvingas komma in i en svensköversatt version >:( Jaja, läs dem iallafall. Ni kommer älska Arya, Tyrion och Jon Snow, för det gör jag.
 
Bästa motverka-värmeslag-drycken:
 
 
Alltså jag vet inte ifall kolsyra är bra eller dåligt för att förebygga värmeslag, eller ifall det är bättre med Ramlösa än med exempelvis Loka. Däremot tycker jag att det är värt att uppmärksammas att jag dricker annat än Pepsi Max ibland.
 
Bästa förfest-, fest- och efterfestlåten:
 
 
 
Bara ja. (PS: Kolla inte på videon, den sabbar låten)
 
Bästa grejen att göra med sin partner om hen är Youtubeberoende:
 
 
Kolla när Dodger spelar Life is Strange. Dodger är supergullig och nästan aldrig jobbig, bara lite högljudd ibland men enligt min kära pojkvän är jag också det så ah :P Lovar, efter senaste kapitlet satt både Casper och jag i chock rätt länge. Bästa twisten i ett spel, någonsin.
 
Nu har ni att göra ett tag. Vill ni ha fler tips är det bara att be om någon viss kategori, jag är inte omedgörlig. Natti kompizar!