Det var länge sedan jag tipsade, så nu ska jag snabbtipsa om en massa saker!
 
Bästa filmen ifall det börjar regna:
 
 
Kikis expressbud! Den handlar om Kiki, en trettonårig häxa som beger sig ut i världen för att hitta sin plats. En jättefin film om att tro på sig själv, inte tänka det värsta om andra människor och om att få nya vänner. Hennes katt Jiji är så rolig att jag blir avundsjuk.
 
Bästa shortsen i värmeböljan:
 
 
Jag fick shortsen på bilden, och de här shortsen, av Casper när de var på rea. Båda är hur sköna som helst, svala, korta men inte visa rumpan-korta... ah, det enda negativa är väl att de inte är så mensvänliga eftersom de är vita :/// Men men, jag har blå shorts också! Inte lika kul men fyller sitt syfte och är lätta att matcha snyggt. *fashionista*
 
Bästa solstolsläsningen:
 
 
Sagan om is och eld, a.k.a. Game of Thrones-böckerna! Jag vet att jag är sjutusen år efter alla andra, men jag trodde verkligen att jag skulle hata Game of Thrones eftersom de är 1 - hajpade som attan och 2 - sådana böcker som följer en massa olika karaktärer samtidigt. En dag för typ två veckor sedan fick jag dock för mig att ge dem en chans, och jag läste ut bok nummer ett på några dagar... Borde inte ha väntat med andra ord. Är inne på bok nummer två nu, men är lite orolig över att inte få tag på de resterande böckerna på engelska och tvingas komma in i en svensköversatt version >:( Jaja, läs dem iallafall. Ni kommer älska Arya, Tyrion och Jon Snow, för det gör jag.
 
Bästa motverka-värmeslag-drycken:
 
 
Alltså jag vet inte ifall kolsyra är bra eller dåligt för att förebygga värmeslag, eller ifall det är bättre med Ramlösa än med exempelvis Loka. Däremot tycker jag att det är värt att uppmärksammas att jag dricker annat än Pepsi Max ibland.
 
Bästa förfest-, fest- och efterfestlåten:
 
 
 
Bara ja. (PS: Kolla inte på videon, den sabbar låten)
 
Bästa grejen att göra med sin partner om hen är Youtubeberoende:
 
 
Kolla när Dodger spelar Life is Strange. Dodger är supergullig och nästan aldrig jobbig, bara lite högljudd ibland men enligt min kära pojkvän är jag också det så ah :P Lovar, efter senaste kapitlet satt både Casper och jag i chock rätt länge. Bästa twisten i ett spel, någonsin.
 
Nu har ni att göra ett tag. Vill ni ha fler tips är det bara att be om någon viss kategori, jag är inte omedgörlig. Natti kompizar!

Kommentera

Publiceras ej