NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Jag vet faktiskt inte, i måndags kanske? I någon vecka har alla dagar känts exakt likadana, vilket förmodligen både beror på hjärtont och på förkylning. 

TRE SAKER DU AVSKYR
– Tvångsmässiga tankar på att det finns människor som tycker illa om mig. Typ mitt livs värsta grej? Jag kan köpa att man inte klickar med alla men att det finns människor som ogillar mig är faktiskt jobbigt. Jag VET ju att det inte är så farligt men det känns farligt ändå? Och för att inte tala om de människor som BRUKADE tycka om mig men som kanske inte gör det längre?
– Magont på grund av framtidsångest
– Att känna mig övergiven.

HUR VAR DU I SKOLAN?
Nu ska jag vara vidrigt ärlig på gränsen till självgod, jag vågar påstå att jag är superduktig på allt jag är intresserad av men rätt ointresserad av det jag inte gillar. Detta är något mina lärare sagt och inte något jag hittat på själv för att ha en bra undanflykt till varför jag inte har så bra betyg i matte.
Men! Skolan är förstås mycket mer än bara en plats att lära sig på, det är en plats att vara social på också! Senaste gången jag gick i skolan var jag en bra kompis, lätt att hänga med, socialt inbjudande, hjälpsam, rolig, allas extrasyrra och "en i gänget". Dessförinnan var jag klassens drop-in.

 

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Folk som inte lyssnar på mig, mina föräldrars stress (otroligt smittsam), när jag inte får svar i Messengerchatten av någon som jag vet mår väldigt dåligt, allt under punkten "tre saker du avskyr". Ett exempel på hur lättstressad jag är: När jag gick i samma klass som Beppe så blev jag otroligt stressad varje gång han var sen till lektioner, till lika delar därför att jag inte visste hur jag skulle hantera omvärlden utan honom och därför att jag till hundratio procent ser honom som mitt och endast mitt ansvar.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
– Själslig intimitet
– Hummus + Pepsi Max, den vinnande matkombinationen
– Sitcoms

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Jag tycker det är assvårt att föreställa mig att andra människor överhuvudtaget har åsikter om mig. Dessutom är jag rätt övertygad om att bilden jag sänder ut till andra helt beror på vilket humör jag är på, och det skiftar snabbt och ofta. Jag misstänker att jag kan upplevas som lite patroniserande, vilket är nåt jag försöker jobba bort. Men HOPPAS även att jag brukar uppfattas som varm, omtänksam, klok och vänlig. Tror även att det märks att jag är ostrukturerad och att jag tar saker lite som de kommer.

 

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Det beror också på vilket humör jag är på. Jag tror att jag kanske bryr mig lite för mycket om andra ibland, men även att jag maskerar min egen vilja i nån slags oombedd omtanke utan att vara medveten om det. Jag är rätt klok och jag vågar påstå att jag generellt är en bra lyssnare. Däremot är jag vårdslös och har riktigt dåligt minne, två saker som jag skäms över.

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
När jag babblar på helt planlöst för att plötsligt inse att oj, det där kanske jag inte borde ha sagt. Det här går in i min vårdslöshet. Så klart MENAR jag aldrig att såra nån men det tenderar att bli så ändå eftersom jag inte är så filtrerad.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
När jag får ögonkontakt med nån snygg på krogen och hen inte ser äcklad ut. Bubblare: när mina bästisar säger till mig hur babe-ig jag är.

 
VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Tanken på hur många gånger jag ringt Beppe när han varit försenad till lektioner. Minns inte när det började, kanske redan i september? Sedan blev det en viktig del i min veckorutin.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Vad jag skulle passa som. Alltså, inom vilket yrke jag borde utbilda mig ifall jag vill ha ett yrke i framtiden. Hittills har jag kommit fram till exakt 0 jobb som skulle passa mig och som känns realistiska, men ingen kan anklaga mig för att inte ha tänkt på det.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. Framtiden
2. Packade killar som jag inte känner
3. Att inte vara bäst.

 

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Sjuksköterska

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Tarottant!!! Faktiskt!!! Synd att man inte är speciellt medial.

Kommentera

Publiceras ej