När livet känns jättejobbigt finns det få saker som är bättre än kattungar. Idag begav Neo, Lullu och jag oss hem till Neos mamma för att gosa lite med fyra sådana!
 
Försökte ta lite bilder, men det var bara en av ungarna som verkade ha en modellframtid.
 
Den här bildserien kallar jag "kattunge på koffert", mitt första projekt som kattungefotograf.
 
 
Samma kattunge, fast på annan plats. (Alltså en blir ju lite kär)
 
Ytterligare en fantastiskt söt kattunge fastnade på bild.
 
Och nu över till det allra allra bästa med idag!!! För gissa om just den sandfärgade kattungen på bilden över oss blev tingad idag? Av Lullu vilket per automatik gör mig till ungens mänskliga kattmamma? (Gissade ni JA så gissade ni rätt!)
Är så lycklig att hjärtat svämmar över lite, det här var precis vad jag behövde just nu.
Familjeselfie!!!! (det blåa är Lullus knä)
Det är en sådan period igen.
En sådan period då jag är konstant trött.
En sådan period då jag tvingas ställa in saker.
En sådan period då jag får panikångest av allt.
En sådan period då ingenting fungerar.
En sådan period då jag vill låsa in mig.
En sådan period då When the sun hits går på repeat.
En sådan period då jag bryter löften.
En sådan period då jag är otrevlig mot alla, utan att vilja.
En sådan period då jag önskar att jag kunde blogga ocensurerat om hur det är.
En sådan period då allt gör ont.
En sådan period då agorafobin förstör allt.
 
Därför kanske jag inte kommer uppdatera så mycket inom den närmaste framtiden. Eller så kommer jag blogga nonstop från och med idag. Vi får se.
 
Här får ni min profilbild igen, för den innehåller en katt.
Idag började skolan igen efter lovet för mina fellow esteter på Katedral. Jag däremot, var på folktandvården och har spenderat övriga dagen i sällskap av en halv säsong How I Met Your Mother. Oavsett om du har börjat skolan igen, eller om du är i min sits, så har jag tre tips på saker som kommer göra just din vecka 34 så mycket bättre!
 
1. Läs Ebbas superba fatshion-blogg! En modeblogg med tips på en massa snygga plus size-kläder! Den här bloggen inspirerar mig på riktigt, något som väldigt få modebloggar någonsin lyckats med. Ebba skriver även om sina tankar om smalhetsnormen i dagens samhälle, vilka jag tycker att alla borde läsa.
 
2. Hänka på motaktion för en SD-föreläsning om islamism! Saxar från eventet: "Vi tänker stå utanför och visa SD att vi inte tycker att det är okej att ett rasistiskt parti håller föreläsningar om något som de uppenbart är emot. Dessutom så är personen som håller i föreläsningen själv SD-ledamöter i Malmö. Kom och visa ditt missnöje!"
Ju fler vi är, desto bättre! Demos kan vara riktigt mysiga i rätt sällskap, och då yours truly (undertecknad) kommer att vara där så är det i sig ett bra skäl till att dyka upp.