Hej igen, gullebullar!
Efter förra inlägget så slungades jag in i nåt nattsvart tillstånd som eventuellt var en förkänning av PMS. Detta i kombination med lite prestationsångest ledde till att jag inte ville blogga. Men nu är det en annan dag och jag är skrivsugen igen!
 
Jag lovade er ett inlägg om moi, så det ska ni få. Tänkte utgå från min första presentation på blawgen men uppdatera den lite.
 
"Hej gamla bloggen!
Jag heter Mikaela, twittrar på låst konto och har haft ungefär 35 bloggar sedan 2007. Är tjugotre år, har läst minst 3200 böcker i mina dagar och separerade för första gången för ett år sedan. Lyssnar på folkpunk, psykedelisk rock, Bob Dylan och indie. Bor i Hjo över sommaren, blev just klar med allmän kurs på Östra Grevie folkhögskola och har redan flyttångest inför hösten. Är emotionellt instabil, har inte medverkat på en idrottslektion sedan 2008 och sjöng en tid i Skaraborgs bästa emokängband. Har tre småbröder, en dröm om en katt och femton olika framtidsplaner.
Gillar Pepsi Max, jeans, hummus, solnedgångar, riktigt bra historier och Catch Eukalyptus.
I framtiden tänker jag vara superlycklig, aldrig vara ensam och äta mer broccoli. Jag gillar broccoli.
Röstar rätt ( = röstar rött så klart).
Om någon undrar vad jag lyssnar på just nu så råkar det vara den här låten.
Hejdå bloggen!"
 
Nästa gång vi hörs kanske jag har skrivit ihop en liten recension av säsong två av Morden i Midsomer, för det är mitt nya favoritprogram.
PUSSÅHEJ

Kommentera

Publiceras ej