Häääj kompisar! Det var ett tag sedan mitt superpopulära inlägg om hur en blir cool, och ni vet var en bloggpaus innebär: en halvtråkig lista, signerad yours truly. Så nu kör vi!
 
*bild på mig när jag är sliten och ser lite strange ut*
 

Vad har du på dig?
Alltså. Badrock plus badlakan runt huvudet. Duschade nyss. #fettösarbetslös

Hur mår du?
Jag har urinvägsinfektion (om jag får en urinvägsinfektion till så ska jag låta min framtida självbiografi heta "Sagan om Urinvägsinfektionerna") men annars mår jag bra! Lite trött. Lite pepp på att göra något med livet idag. Lite övertygad om att Casper inte är lika pepp på att göra något med livet idag.

Vad önskar du just nu?
En Pepsi Max och lite pommes flygande ur luften hade ju inte varit fel. Eller total eliminering av förtryck, kapitalismens fall och att ingen någonsin ska känna sig ensam.

 

Vad har du ätit idag?
Två rostbröd och två rutor mörk choklad. Mycket lämplig frukost.

Vad ska du göra imorrn?
Eeeeh, alltså... jag vet inte? Vet inte vad det är för dag imorgon eller någonting? Är i ett limbo av "vara hemifrån ett tag"-ighet.

Och på söndag?
På söndag tror jag att jag är hemma, så om jag inte redan gjort det då så ska jag städa badrummet och byta lakan. Skulle ha gjort det i lördags men på fredagkvällen satt jag och ba "hm... vad kostar en sista minuten till Malmö?" så då blev det inte så. Och framför allt ska jag SOVA i min säng som är 30 cm bredare än Caspers.

 

Vem saknar du?
Saknar Emma och Zebib hur mycket som helst, mina små londoners. Och så saknar jag hela min gamla klass lite grann, och Neo, och mina småbröder, och Lullu+Alex+katter, och när jag tänker på det så saknar jag mina kusiner himla mycket också... Jag är en sådan person som saknar väldigt mycket.

Senaste köp?
Köpte mat och godis i förrgår.

Vad skrattade du senast åt?
Alltså, verkligen asgarvade var nog igår åt en rolig sak i en podcast. Annars fnissar jag ganska mycket åt Casper nästan hela tiden, mest åt hans jättetråkiga skämt. (Bra sak med mig: lättroad!)

 

Vad grät du senast åt?
Såg Spirited Away och den var så fin och sorglig och hemsk att jag bara BRÖT IHOP? Inget oväntat för de av er som känner mig någorlunda, men jag blir själv fortfarande lite skrämd av hur starka känslor jag får av saker som inte ens är på riktigt.

vem sov du senast med?
Personen på bilden ovan.

vad läser du just nu?
En bok om hur dålig snabbmatsindustrin är för alla. Den är jättebra på många sätt, men tror att den förtjänar en TW för att den är fettfobisk och ganska triggande. Mig avskräcker den dock inte, är bara sugen på pommes MER efter den jävla boken.senast sedda film?
Såg halva Dead Space igår. Den var mycket, mycket läskig.

Vilken svordom använder du mest?
"Jävla jävel" tror jag. Svär inte så jättemycket ändå, mest pga ett par föräldrar som HATAR svordomar.

Vem var den senaste som ringde dig?
Förmodligen min mkt gulliga farmor som egentligen ville prata med pappa. Eller Casper. Beror på om Skype räknas.

 

Har du dejtat någon av en annan religion?
Ateister, ja.

senast 3 inkomna sms?
Jag har faktiskt ingen telefon? Den tappades i golvet för några månader sedan och nu får jag klara mig utan tills vi hittat en billigare variant. Gråter blod pga ÄLSKADE den telefonen så himla högt.

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
Rub it in my face, bara. Antar att det kunde ha stått något i den här stilen:

 

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Historia, herreguuu. Mest kultur- och idéhistoria. Och samhällskunskap! Mvh någon som kanske borde ha valt humanistiska programmet istället men inte ångrar något.

Vilken är din favoritfrukt?
Banan. Typ. Ananas är fett nice också, men det gör så ont runt munnen? Och mango om den är perfekt mogen.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
0. Inga. Negativt resultat. Om jag hade liknat mig själv vid en kändis hade jag dock sagt att jag är som Bob Dylan fast svensk tjej, mest för att det låter coolt.

 

Vad är du rädd för?
Väldigt många saker. Har bl.a. agorafobi vilket innebär att jag är rädd för att få ångest när jag är bland mycket folk, vilket i sin tur ger mig ångest när jag är bland mycket folk? Hjärnan är så konstig.

En person du tycker är snygg?
Men herrejisses. Tycker att ALLA mina vänner är snygga. Så tråkig är jag faktiskt. Och jag har väldigt svårt att tycka att folk jag inte känner är snygga... men Pete Doherty är rätt estetiskt tilltalande.

Blir du lätt svartsjuk?
Nä, inte om tilliten är bra från början. Behöver vara jättebekräftad i relationen, men om personen i min omgivning visar att den gillar mig OCH den andra människan så funkar det asbra.

 

Din favoritkaraktär ur en serie?
Jess Day. På sätt och vis irriterar jag mig extremt mycket på henne, men hon är min soulmate.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Åt mig eller till mig? Åt mig: ingen aning. Till mig: Axel Bödker Gullefjun Malmqvist.

Vilket språk hade du velat lära dig?
Har inte en aning. Alla? Önskar att jag inte tappat min BRA engelska som jag hade i nian ://// Har dock ingen direkt anledning till att lära mig ett nytt språk så jaja.

 

Vad för sorts killar faller du för?
Jag har ingen typ. Supertråkigt men det ÄR så. Önskar att jag kunde säga att jag bara blir kär i fina killar men näe, haft min beskärda del av as.

Vart vill du åka just nu?
Ingenstans. Kanske till framtiden då jag är påklädd och mätt.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Vet inte? Alltså är SÅ SÄMST på att önska mig saker. Pengar? Eller sådana här kanske?

 
 

De som nu ska göra listan är:
Maria, om du läser detta så GO GO GO. Evelina också. Och Caroline.

Kommentera

Publiceras ej