Hej augusti! Jag inleder dig med att vara vrålförkyld och olycklig.
Försökte se lite glad ut på bild, men min själ består huvudsakligen av ett bottenlöst slukhål i Vantablack. Iallafall nästan. Nittio procent av allt jag tänker på är jobbigt och tungt, resten av mina tankar kretsar kring kattungar, min BFF och världens mest fantastiska fästman. Använder dem lite som en Patronusbesvärjelse, men inte ens de fungerar som vapen mot ångesten just nu.

 
För en gångs skull oroar jag mig inte för ickeproblem, utan för konsekvenser av självförvållat kaos.
Ibland vore det väldigt användbart att ha förmågan att tiga. Eller att veta vad som skulle skapa drama i förebyggande syfte. Kanske borde jag inte involvera mig med narcissistiska personligheter över huvud taget i framtiden, och kanske borde jag inte känna mig förföljd men det gör jag ändå, för mitt känsloliv är irrationellt.
Du är nog den person som påverkat mitt mående under 2014 allra mest, skapat toppar och dalar, fått mig att undvika människor, förstört mina favoritlåtar och gett mig viktiga insikter om livet. Allt kretsar kring dig precis som du ville, så jag hoppas att du är nöjd. Och förlåt, återigen.
 
Förlåt för det där som jag skrev till dig för länge sedan i ett brev
Jag menade ju det i och för sig, men det kändes ändå lite fel
/.../
Förlåt för att jag skrek dig i örat, förlåt för att jag kallade dig för svin
Förlåt för att jag välte ner din krukväxt, förlåt för att jag förstörde ditt liv
 
 

1 kommentarer

Sandra Grahn

01 Aug 2014 13:41

Hoppas att du snart mår bättre och kan se framåt istället för att älta med det som har hänt. Man gör misstag, men när man (som du gör) har insett att det man gjorde var dumt och fel så kan du börja lägga det bakom dig. Vi känner inte varandra väl men jag kände igen mig så himla väl, så jag ville bara visa att jag bryr mig. :)

Svar: Åh tack fina Sandra! Hoppas att du har rätt och att du själv mår bättre snart!
Mikaela Gunnarsson

Kommentera

Publiceras ej